Advocaat verkeersrecht

Uw advocaat verkeersrecht heeft u nodig wanneer u bent gedagvaard voor de Politierechtbank. Dit kan als u slachtoffer of (vermeende) dader bent van een verkeersinbreuk. De gespecialiseerde advocaten verkeersrecht van Advocatenkantoor Stappers kunnen u in beide gevallen bijstaan. Een verkeersstrafrecht advocaat werkt niet alleen in Turnhout, provincie Antwerpen, maar in heel België. Zou uw advocaat verkeersrecht verhinderd zou, dan is er altijd een ‘backup’ advocaat verkeersrecht beschikbaar.

Afspraak maken? Bel 014 - 70 44 70 of mail

Politierechtbank

Dagvaarding voor de Politierechtbank

Redenen

De redenen waarvoor men wordt gedagvaard voor de Politierechtbank zijn zeer uiteenlopend. Een goede advocaat verkeersrecht kan u bijstaan in bv. de volgende gevallen:

  • U heeft te hard gereden
  • U heeft gereden onder invloed van alcohol, drugs,...
  • U bent door rood gereden
  • U heeft vluchtmisdrijf gepleegd
  • U heeft een minnelijke schikking niet betaald
  • U heeft gereden zonder geldig keuringsbewijs of verzekering,... 

Tijdens de rechtszitting

Wilt u spijt betuigen tijdens de rechtszittin of de tenlastelegging(en) betwisten? Doe dit altijd met een ervaren advocaat verkeersrecht (pleiter) aan uw zijde. Gunsten van de Politierechter moet u vragen alvorens u ze kan krijgen. Denk aan opschorting van straf (eenvoudige schuldigverklaring), weekendrijverbod, werkstraf of straf met uitstel. De Rechtbank kan alleen maar ingaan op hetgeen u vraagt.

Betalen

In veel gevallen kunt u beroep doen op uw Rechtsbijstandverzekering en zijn de kosten gedekt. Als verkeersovertreder hebt u meer rechten en plichten dan u kunt vermoeden. U wenst een zo licht mogelijke bestrafing ? Uw advocaat verkeersrecht kan dit voor u bereiken door verzachtende omstandigheden aan te voeren.

Informatie Aanvragen

  Team van specialisten

  Altijd bereikbaar

  Online dossier

  Paperless office

  Duidelijke ereloonafspraken

  Neemt voldoende tijd

  Empatisch

  Snel antwoord op uw vragen

  GDPR compliant