Strafrecht

Uw advocaat strafrecht van Advocatenkantoor Stappers staat u bij in heel België. Bent u verdachte in een strafrechtelijk onderzoek? Is er om uw uitlevering gevraagd door het Belgisch Openbaar Ministerie? Bent u gedagvaard voor de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank? Advocatenkantoor Stappers voorziet altijd een 'backup' advocaat strafrecht en altijd bereikbaar.

Afspraak maken ? Bel 014 - 70 44 70 of mail

Politierechtbank

Politierechtbank

De redenen waarvoor u wordt gedagvaard bij de Politierechtbank zijn uiteenlopend. Uw strafrecht advocaat kan u bijstaan in bv. de volgende gevallen:

  • U heeft te hard gereden
  • U heeft gereden met een te hoog alcohol promillage
  • U bent door rood gereden
  • U heeft vluchtmisdrijf gepleegd
  • U heeft gereden zonder keuringsbewijs,...

Wilt u spijt betuigen tijdens de rechtszitting? Wilt u de tenlastelegging betwisten? Veel gunsten van de Politierechter moet u vragen alvorens ze te krijgen. Denk aan opschorting van straf (eenvoudige schuldigverklaring), een weekendrijverbod, een werkstraf of een straf met uitstel. De Rechtbank kan alleen maar ingaan op hetgeen u vraagt. In veel gevallen kunt u beroep doen op uw Rechtsbijstandverzekering en zijn de kosten gedekt.

Voor de Politierechter verschijnen is sowieso niet aangenaam dus zorg in ieder geval dat u bent voorbereid op de zitting. Ga vooral niet zelf proberen te pleiten. De praktijk toont aan dat dit in uw nadeel werkt.

Informatie Aanvragen

  Team van specialisten

  Altijd bereikbaar

  Online dossier

  Paperless office

  Duidelijke ereloonafspraken

  Neemt voldoende tijd

  Empatisch

  Snel antwoord op uw vragen

  GDPR compliant