Advocaat strafrecht

Advocaat strafrecht nodig? Advocatenkantoor Stappers heeft gespecialiseerde strafrecht advocaten. Elke strafrecht advocaat heeft veel ervaring en kennis van zaken. Bent u in voorhechtenis genomen, gedagvaard voor de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank? Een gespecialiseerde advocaat strafrecht van advocatenkantoor Stappers kan u bijstaan. Een advocaat strafrecht is altijd bereikbaar. Indien uw advocaat strafrecht verhinderd zou zijn, dan is er altijd een ‘backup’ advocaat strafrecht beschikbaar. Ook deze heeft uw volledige dossier tot zijn beschikking.

Afspraak maken met een advocaat strafrecht?

Zoekt u een advocaat strafrecht in Turnhout of daar buiten? Bel +32 (0)14 70 44 70 of stuur een e-mail.

Advocaat strafrecht Politierechtbank

Politierechtbank

De redenen waarvoor men wordt gedagvaard voor de Politierechtbank zijn uiteenlopend. Een ervaren advocaat strafrecht kan u bijstaan in bv. de volgende gevallen:

  • U heeft te hard gereden
  • U heeft gereden met een te hoog alcohol promillage
  • U bent door rood gereden
  • U heeft vluchtmisdrijf gepleegd
  • U heeft gereden zonder keuringsbewijs,...

Wilt u spijt betuigen tijdens de rechtszitting? Wilt u de tenlastelegging betwisten? Doe dit altijd via een ervaren advocaat stafrecht (pleiter). Veel mogelijke gunsten van de Politierechter moet u vragen alvorens u ze kan krijgen. Denk hierbij aan opschorting van straf (eenvoudige schuldigverklaring), een weekendrijverbod, een werkstraf of een straf met uitstel. De Rechtbank kan alleen maar ingaan op hetgeen u vraagt. In veel gevallen kunt u beroep doen op uw Rechtsbijstandverzekering en zijn de kosten gedekt.

Het feit dat u voor de Politierechter moet verschijnen is sowieso niet aangenaam dus zorg in ieder geval dat u goed voorbereid op de zitting verschijnt. Zoekt u een ervaren advocaat strafrecht die voor u gaat pleiten op de Politierechtbank? Bel dan met Advocatenkantoor Stappers +32 (0)14 70 44 70 of stuur een e-mail.

Informatie Aanvragen

  Team van specialisten

  Altijd bereikbaar

  Online dossier

  Paperless office

  Duidelijke ereloonafspraken

  Neemt voldoende tijd

  Empatisch

  Snel antwoord op uw vragen